SMART licentie nodig?

Wilt u meer informatie over SMART licenties voor uw digitale borden?
Neem dan contact op met AENC! Wij helpen u graag!

Neem contact op

SMART Notebook (14 en hoger)

Op 1 april 2014 is de nieuwe SMART Notebook-software gelanceerd door SMART Technologies. Met een SMART Notebook Advantage-abonnement heeft u altijd beschikking over de laatste versie van de nieuwe SMART Notebook-software. Ook heeft u recht op live support en kunt u gebruik maken van SMART Response VE, Math (door GeoGebra), Extreme Collaboration, Ink Editing, SMART Connect en Notebook 3D tools. Deze applicaties zijn niet langer los verkrijgbaar en vallen per 1 april 2014 onder het SMART Notebook Advantage-abonnement.

Nieuwste versie

Als u van deze versie gebruik wilt maken, dient u een SMART Notebook Advantage-abonnement af te sluiten. U kunt alleen een SMART Advantage-abonnement afsluiten wanneer u een geldige SMART licentie key heeft (elk geregistreerd SMART Board). Het is ook mogelijk om een SMART Notebook Advantage-abonnement af te sluiten wanneer u de software wilt gebruiken op een digitaal schoolbord of touchscreen van een ander merk. In dat geval kunt u losse SMART Notebook licentie keys kopen voor de hardware waarop u de software wilt gebruiken. Bij elke aangeschafte licentie key krijgt u gratis één jaar SMART Notebook Advantage cadeau.

Abonnement

Het SMART Notebook Advantage-abonnement kunt u afsluiten voor één, twee, of drie jaar en is beschikbaar in twee varianten; Advantage Classroom en Advantage Site. Met het Advantage Classroom-abonnement betaalt u voor het aantal klaslokalen waarin u een digitaal schoolbord met SMART Notebook-software gebruikt. Met een Advantage Site-abonnement betaalt u voor het aantal klaslokalen die in de hele organisatie aanwezig zijn, ongeacht of hier wel of geen digitaal schoolbord met SMART Notebook-software aanwezig is. Als een SMART Notebook Advantage-abonnement afloopt, kunt u ook na het aflopen van het abonnement gebruik blijven maken van de SMART Notebook versie die u op het moment van aflopen heeft. Echter zijn enkele functies dan niet langer beschikbaar en heeft u geen recht meer op live support. Het afsluiten van een nieuw SMART Notebook Advantage-abonnement kan op elk moment.

Aanschaf van licentie key of Board

Bij aanschaf van een nieuwe licentie key voor de SMART Notebook-software kunt u wederom voor de 2 varianten kiezen; SMART Notebook Classroom en SMART Notebook Site. U kunt er dan voor kiezen om te betalen voor het aantal klaslokalen met een digitaal schoolbord (Classroom-variant) of voor alle klaslokalen binnen uw organisatie (Site-variant). Wanneer u een nieuw SMART Board aanschaft, krijgt u hier gratis een SMART licentie key bij. Ook krijgt u een jaarabonnement voor SMART Notebook Advantage cadeau, of u de licentie key nu aanschaft of bij een SMART Board krijgt.

Update

De laatst beschikbare gratis update van SMART Notebook is Notebook 11.4. Deze versie kunt u ook na 1 april 2014 gewoon blijven gebruiken zonder dat hiervoor kosten in rekening worden gebracht. Wanneer u een oudere versie dan 11.4 heeft en deze wilt updaten naar Notebook 11.4 kunt u dit ook na 1 april 2014 gewoon blijven doen.

Wilt u weten hoeveel een SMART Notebook Advantage-abonnement voor u zou kosten?

Vul dan onderstaande vragen in, in combinatie met uw persoonlijke informatie, druk op “versturen” en vervolgens sturen wij u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte.

Hoeveel klaslokalen heeft uw organisatie (ook zonder digitaal schoolbord)?
Hoeveel SMART Boards heeft uw organisatie op dit moment?
In hoeveel klaslokalen/ruimtes wilt u de nieuwste versie van SMART Notebook gebruiken?
   
Uw naam
Uw organisatie
Uw e-mail